· 

De Taal van je Lichaam


Datum:  26 november 2019 / Uur: 19u30-21u00 / Prijs: Vrijwillige bijdrage

DE TAAL VAN JE LICHAAM

 

In deze workshop leer je a.h.v. zeer eenvoudige oefeningen te ervaren hoe jouw lichaam spreekt.

‘Wie’ jouw lichaam is. 

 

 

 


Je ontdekt wat het je vertelt, hoe het echt met je gesteld is en dat je lichaam wijsheid voor je meedraagt. Door met aandacht de oefeningen uit te voeren, maak je contact met je lijf en groeit er stapje voor stapje verbinding tussen jou en je lichaam. Je ervaart kracht als je je bewust wordt hoe het is om vol met je voeten op de grond te staan, de aarde te voelen, stevig te staan, met sterke benen. Je bekken is een groot gebied waarin de levenslust huist en jij naar toe kan keren met je aandacht als je je onzeker voelt, of teneergeslagen. 

Je ontdekt dat een open houding letterlijk je hart en gemoed opent. Je zal verstelt staan van hoeveel rust er in je hoofd komt als je in je lichaam zakt. We verfoeien zo vaak de drukte in het hoofd terwijl daar ook veel natuurlijke helderheid voor handen is. 

 

En dan is er ook nog je adem! Een vriendelijke en alerte metgezel. 

Met aandacht bewegen en daarin op onderzoek uitgaan is zo boeiend!

Het helpt je om om te gaan met stress, spanningen, vermoeidheid, onzekerheid, wantrouwen, hyperactief zijn, inactief zijn, verlegenheid, blokkades.

 

www.mensincontact.com

Ik schrijf me in

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Write a comment

Comments: 0