· 

Ademcirkel


Datum: 24 maart 2020 / Uur: 19u30-21u00 / Prijs: Vrijwillige bijdrage

Jouw gevoel is niet het mijne.

Wat ik nodig heb zie jij misschien anders? Iedereen mag zijn zoals hij is. Kijken zonder oordeel, luisteren en ‘zijn’, observeren en weten.

Ademen geeft rust en ruimte.

 

Je komt terug in contact met je essentie zodat je volledig jezelf kan zijn. Ademen geeft rust en ruimte.

Je komt terug in contact met je essentie zodat je volledig jezelf kan zijn.

 

 


Ademen helpt jou om dit contact te herstellen. Daarnaast krijg je door deze methode ook een lymfedrainage zodat er veel afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Je krijgt een krachtige techniek aangereikt die je overal kan zetten. Het is een natuurlijke manier die er altijd is om terug te komen tot de essentie van wie we zijn. Tijdens een ademcirkel kom je los van gedachten, overtuigingen en patronen. Ademen brengt je stevig terug in het hier en nu en helpt je om positief om te gaan met wat er nu aanwezig is. Na een ademsessie voel je een intens gevoel van verbondenheid en ervaar je rust. Het is een moment om thuis te komen in jezelf, je persoonlijk te verdiepen en verruiming te ervaren.”

Ik schrijf me in

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Write a comment

Comments: 0