Behaal het label


 

Het Amalou-label is bedoeld voor onco-schoonheidsspecialisten, onco-kappers, dermopigmentisten, beeldcoaches en andere onco-therapeuten die expertise hebben ontwikkeld in het ondersteunen van mensen met kanker en die in een instituut of in een privé praktijk beoefenen. 

Gecertificeerd worden als Amalou-beoefenaar betekent dat u uw onco-expertise vergroot, uw werkplek zichtbaar maakt en profiteert van bewustmakingsacties. Amalou-beoefenaar worden betekent ook deel uitmaken van een participatief proces. U neemt deel aan vergaderingen om uw praktijk te harmoniseren en te ontwikkelen. U neemt deel aan acties bij u in de buurt om het netwerk zichtbaarder te maken en uw klantenbestand te vergroten

 

Om lid te worden van het Amalou-netwerk, moet u voldoen aan de deelnamevoorwaarden met betrekking tot uw opleiding en ervaring in het ondersteunen van mensen die door kanker zijn getroffen en gaat u ermee akkoord de ethische code te respecteren.

 

Als u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u uw aanvraag indienen bij info@amalou.be. Daarom zullen er verschillende bijeenkomsten worden georganiseerd om uw expertise te valideren en uw motivatie te bevestigen.

 

Download
Behaal het label
LABEL.pdf
Adobe Acrobat Document 93.6 KB