Garanties voor kwaliteitsondersteuning


 

Geïnspireerd door medische protocollen, certificeert het Amalou-label onder meer de onco-expertise van de beoefenaar, dringt aan op luisterkwaliteit, vereist het respect voor vertrouwelijkheid en bedrijfsethiek.

 

Het Amalou label vindt zijn nut bij de ontwikkeling van een netwerk van zorgcentras die gespecialiseerd zijn in postkankerzorg buiten de ziekenhuisomgeving en is bedoeld om de behandelende persoon de onco-expertise van de behandelaar te garanderen: kennis van kankerpathologieën, bijwerkingen van behandelingen, contra-indicaties en voorzorgsmaatregelen... Het label bevordert ook wederzijdse hulp en solidariteit met betrekking tot de zorgontvangers en tussen de beroepsbeoefenaars. 

Twee waarden die onze vereniging nauw aan het hart liggen.  Om de kwaliteitsnormen en -benadering van het Amalou-label te garanderen, worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd. Er is ook een procedure voor de schrapping van de lijst gepland.verzekert de toepassing van gepaste hygiëne- en veiligheidsmaatregelen.

 

Download
Kwaliteitsondersteuning
DEONTOLOGISCHE CODE .pdf
Adobe Acrobat Document 96.2 KB