Centrum


In een wereld waarin alles (te) snel gaat, realiseren we ons steeds vaker het belang van een rustiger en bewuster leven waarin gezondheid opnieuw zijn verdiende plek krijgt. We zien weer het verband tussen lichaam en geest. Amalou, een gezondheidscentrum in het groene Haspengouw, is dan ook de ideale plek om in alle rust en sereniteit te herbronnen.

Amalou is een warme plek waar u de juiste informatie en begeleiding vindt om u weer op weg te helpen. U kunt uiteraard rekenen op het waardevolle advies van onze experts, maar ons centrum is evengoed de perfecte plek om uw ervaringen te delen met anderen. Respect en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in deze aangename en gezonde omgeving, waar we elke bezoeker met plezier ondersteunen en begeleiden.

onze therapeuten en coaches

Ons team van therapeuten en coaches helpt u met plezier verder, ongeacht de reden van uw bezoek. Bij Amalou staat zelfzorg dag na dag centraal: hier mag u op de pauzeknop drukken om volop te genieten en uit te rusten.


onze workshops

Ons gezondheidscentrum steunt op essentiële waarden als de terugkeer naar onze wortels, natuur, gezondheid, eenvoud, oprechtheid en samenzijn. Om die waarden in te vullen, bieden we ook groepssessies aan zoals yoga, pilates en kooklessen.

 


ontspanningshoek

Verder kunt u grasduinen in onze bibliotheek met talrijke boeken rond essentiële en fundamentele thema’s als gezondheid, een gezonde keuken, het belang van sport, en fysiek en psychologisch welzijn.