Ons team


Een familie team van energieke en ondernemende dames.

Geneviève

 

Gene is zonder twijfel het boegbeeld van Amalou en de drijvende kracht in dit avontuur. Haar tomeloze energie zorgt ervoor dat we moed niet laten zakken. Gene zal er zijn om u te verwelkomen, om naar u te luisteren en u te begeleiden in uw vragen en uw wensen.

 

 

Caroline

 

 Als we al eens teveel afdwalen en onze dromen ons meenemen, houdt Caroline ons, ook dankzij haar professionele parcours, op het rechte pad. Altijd goedgezind tovert zij bij iedereen bijna onmiddellijk een glimlach op de lippen.

Delphine

 

Onze benjamin, en toch al heel wat levenservaring in haar rugzakje na een wereldreis van 8 maanden. Met haar open geest en een onevenaarbare positieve attitude staat Delphine altijd klaar om haar steentje bij te dragen.

 


Ann 

 

De creatieve en artistieke duizendpoot in ons team. Gekke ideeën, gedurfde dromen en toch praktische oplossingen : Ann’s bijdrage aan het succes van ons verhaal.

 

Valérie

 

Val, de gangmaker van de bende. Sportief, communicatief, energiek en goedlachs ! Haar goede humeur en haar directe stijl werken aanstekelijk en laten niemand in huis onberoerd. Social media hebben voor haar geen geheimen, zij is dan ook onze spreekbuis met de digitale buitenwereld.

 

Sluit je aan bij ons netwerk ! 

 

Bel of mail ons, we gaan graag met je in gesprek.